Zwart en wit badkamerontwerpen

Een zwart-witte badkamer is een eigentijdse en klassieke stijlkeuze, maar het is gemakkelijk om je eigen persoonlijkheid te stempelen en het iets compleet nieuws en anders te maken.

Zwart en wit zijn perfect samen - zwart absorbeert, terwijl wit reflecteert - en daarom is deze combinatie zo'n geweldige keuze om een ​​echte impact te creëren in uw badkamer. Zwart en wit werkt ook goed in een functionele ruimte, zoals een badkamer, waar gedurfde hoeken en strakke lijnen de neiging hebben te domineren.

 

Een monochrome badkamer is eenvoudig te realiseren en kan de ruimte een luxe badkamergevoel geven. Begin gewoon met klassieke armaturen in helder wit en kies opvallend zwart behang, badkamertegels of kasten om uw kamerontwerp te laten opvallen. Zwart en wit is zo'n schril contrast, het is niet nodig om op een andere manier te proberen een verklaring af te leggen.

En natuurlijk hoeft een zwart-witte badkamer niet traditioneel te zijn. Je kunt veel plezier hebben met je kleurenschema en voeg ongebruikelijke kenmerken toe, zoals een contrast muur, een muurschildering of mozaïektegels.

Een tijdloze keuze, een zwart-witte badkamer kan worden aangepast aan elke smaak. Houd je uitstraling schoon en modern, met een hotelthema. Voeg opvallende, blokkerende kleuren toe aan de muren, kies een vrijstaand bad en voeg zelfs een mediasysteem toe voor een echt luxueus gevoel.

Of kies voor een Marokkaans thema om een ​​grimmige zwart-witte achtergrond te verzachten. Voeg patroonbehang en vintage, shabby chic zwart meubilair toe voor een grillige kijk op klassiek zwart en wit.

Welke stijl je ook kiest, zwart en wit is zo'n opvallend thema, je zult zeker indruk maken met dit klassieke ontwerp. Onthoud gewoon: een beetje gaat een lange weg. Probeer grijs toe te voegen aan je kleurenschema om een ​​strakke badkamer te verzachten, of kies voor monochrome zachte meubels om dit thema een knipoog te geven.

 

 

65