Kustwoonkamers die zorgeloze stranddagen recreëren

Creëer een kalmerende kustwoonkamer die een blijvende herinnering is aan zonnige dagen aan zee.

U hoeft niet aan zee te leven om te genieten van de rustgevende eigenschappen van een kustwoonkamer. En een goede plek om te beginnen is door te spelen met de kleuren van de lucht, zee en zand om een ​​dromerig thema te vormen.

Breng de thema's van de zee in uw woonkamer en kanaal kust chic met zachte meubels in kalmerende blanken, verwassen denim en koele tinten blauw. Een verweerd, vervaagd uiterlijk is de essentie van kustinterieurs.

Kies een woonkamer met een witgekalkt kleurenschema voor een ruimte gevuld met ruimte en licht. Witte of neutraal getinte lambrisering zorgt voor een geweldige strandhutsfeer - coördineer met zandkleurige sisalvloeren of tapijt. Combineer dit decor met meubels van wit linnen en een salontafel in crèmekleurige kist. Voeg een canvas zeegezicht toe aan de muur en versier met strandornamenten zoals schelpen, koraal en strandkiezelstenen.

Drijfhout is een prachtig materiaal om een ​​gevoel van ontspannen kust charme toe te voegen. Kies meubels gemaakt van drijfhout, zoals een salontafel. Plaats een zeilboot op uw schoorsteenmantel, plaats kiezels en hout in een hoek van de kamer voor een ontspannen kust uitstraling.

 

1. Marine blauwe en aqua kustwoonkamer

Was de kamer met een mix van blauwe tinten, om een modern kustschema te creëren. Verf de muren blauw om de ruimte echt tot leven te brengen.

Een diepblauwe bank kan te overweldigend zijn, maar hij kan ook tijdloos zijn, in de juiste omgeving. Samen zorgen deze rustgevende tonen ervoor dat uw woonkamer een ontspannen toevluchtsoord wordt.

b3f1f3a5fdd069ffdbd7f4e8dd374404_medium.

 

2. Eiland-stijl boho kustwoonkamer

Als u wilt dat uw leefruimte een ruimte is waar u echt kunt ontspannen en ontspannen, dan is deze look, geïnspireerd door Ibiza's ontspannen Boheemse houding, de perfecte stemming.

Witte muren, vloeren en stoffering geven u een gebleekte, mediterrane villa-look. Lagen op veel kleur met Blues van verschillende dieptes, met een combinatie van effen, tie-dye, batik en ikat stoffen. Beachcombed-vondsten zoals schelpen, orkaanlantaarns met kiezelstenen en drijfhout-achtige stukken vullen de kamer met natuurlijke stijl - deze kunnen worden weergegeven in hergebruikte kisten om het rustieke gevoel te verbeteren.

38c40e066a2b6c22e25bc0038c4162bc_medium.

 

3. Echte houten lambrisering in de kust woonkamer

Dus wat als u volledig landgesloten en duizenden kilometers verwijderd bent van de kust? Met tong-en-groef lambrisering wordt uw woonkamer direct decoratief getransporteerd naar Maine of Massachusetts.

Hier voegt een gedurfd dressoir een pop van landelijke kleuren toe, naast suggestieve kunstwerken en een reeks breisels die hulde brengen aan de rollende golven, matrozenknopen en andere aspecten van het oceaanleven door hun steekontwerp.

 

4. Kustwoonkamer met een Werelds patroon

Alleen al het introduceren van een mix van blauwe tinten nodigt de nautische look uit zonder te overdreven te zijn. Leven in de kust hoeft niet alles te betekenen wat schelpen en strandstoel strepen. Zoals te zien in deze elegante woonkamer hierboven, zijn klassieke nautische strepen vervangen door tie-dye-, batik- en blokdrukpatronen in rijke indigoblues.

In combinatie met een chique stoffen bank van denim, straalt deze alternatieve look zorgeloze kustwoningen uit.

d1ed814b5b77c9b6fe9f4d8090916c76_medium.

 

5. Moeiteloos zon gebleekte kustwoonkamer

Breng het strand naar huis door het mengen van verweerde kustkleuren, no-nonsense teruggewonnen houten meubels en karakteristieke motieven aan de kust voor een look die u zal ontspannen zodra u door de deur loopt. Plaats accessoires in losse groepen in plaats van strakke rasters of clusters om een meer informele, ontspannen uitstraling te creëren.

 

4bebc3f4644f44e27b3c856b70103136_medium.

189