De enorme keukentrend geliefd bij Hollywood-sterren komt naar Europa

Je hebt nooit teveel opslag, we denken dat je het daarmee eens zult zijn. En met name niet in de keuken. Dus hoera, dat Big Chill - beroemd in de VS om zijn enorme retro-koeling - heeft besloten zijn waren voor het eerst naar het Nederland te brengen.

Apparaten in retrostijl zijn hier niets nieuws, met Smeg, Swan en Gorenje als een van de merken die modellen uit de jaren 1950 aanbieden. Het grote verschil met Big Chill is echter de grootte. Deze opvallende stukken hebben een capaciteit van 680 liter, wat overeenkomt met meer dan 40 zakken boodschappen. Ter vergelijking: de 80 cm brede Smeg FAB50R kan 440 liter of 27 zakken bevatten.

7b20580a5e6137c03f7a4d94bbcd8634_medium.
Het merk werd in de Verenigde Staten gelanceerd door het oom-en-neef team Thom Vernon en Orion Creamer, die niet tevreden waren met het verbergen van koelkasten met kasten.

Hun vrijstaande koelkastdiepvriezers zijn sindsdien populair bij beroemdheden geworden, met Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Blake Lively en Ryan Reynolds blijkbaar onder een legioen van fans.

c0aa4795fdaa33fbec152a19eb045ff4_medium.

Kenmerkende kenmerken van het Big Chill-ontwerp zijn gestempelde metalen deuren, chromen afwerking en styling geïnspireerd op de auto's van de jaren 1950. Elke koelkast heeft ook een solide gegoten, chromen handgreep die geinspireerd door de vintage koelkasten van het tijdperk.

4b5fe921a032b0ad00eb65450f12e9ca_medium.

Je kunt de Big Chill in zes kleuren kopen, waaronder bestseller Beach Blue, pastel Pink Lemonade en goed ouderwets zwart. En ondanks het ouderwetse uiterlijk, profiteer je van een beslist moderne A + energie-efficiëntieklasse en een automatische ontdooikoelkast en vriezer.

Er is ook een bijpassende ingebouwde oven en afzuigkap en een inductiekookplaat is in de maak.

‘We zijn mede-oprichter van Big Chill met de wens om retro-interieurdesign en moderne apparaatmogelijkheden samen te voegen’, zegt Orion.

'De retro-esthetiek is populair over de hele wereld en de verscheidenheid aan kleuren stelt de koper in staat om een ​​op maat gemaakte koelkast te kopen die bij zijn stijlvolle huis past.’

 

84