Briljante jongenskamerontwerpideeën voor elke stijl

Wie zegt dat jongenskamers niet stijlvol kunnen zijn? We hebben onze favoriete ideeën, kleurenschema's en tips voor jongenskamers geselecteerd die er geweldig uitzien en toch praktisch blijven. Of je nu de perfecte kinderkamer wilt creëren, een levendige speelzone of een eenvoudige update voor een tiener wilt creëren, je zult vast en zeker iets vinden om je verbeelding de vrije loop te laten met onze keuze aan slaapkamerideeën voor de beste jongens.

 

Hang kunst aan de muur op kinderhoogte

Of ze nu een peuter zijn of bijna 7, hang kunst aan de muur op de juiste hoogte voor hen zodat ze de foto's net zo goed kunnen zien als jij. Zwevende planken zijn ook een geweldige manier om de prentenboeken van uw kind tentoon te stellen en ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk bij de hand zijn.

 

 

Verleng het ruimtethema van de muren tot het bed
c99a600dd891608a893fa472d678d2d4_medium.

Breid het wandthema uit met beddengoed, accessoires, kunst aan de muur en vloerkleden voor een samenhangende look. Dierlijke ontwerpen, sterren en eenvoudige vormen in zwart-wit tinten blijven vrij unisex en moeten ze van kleine baby's tot peuterjaren en daarna meegaan. De schommelstoel met een zacht kussen is de perfecte plek om gezellig in te zitten terwijl je je kleintje een verhaal voorleest of hem op jouw knie laat slapen.

 

Voeg karakter toe met muurstickers

cfebbc9a70a01bbcbcfa4a54c7a8d4d2_medium.

Muurstickers zijn een gemakkelijke en goedkope manier om je kind zijn stempel op een witte slaapkamer te laten drukken. Veel websites bieden zelfs de keuze om de stickers gepersonaliseerd te krijgen. Ze kunnen een beetje lastig zijn om in eerste instantie aan de muur te plakken, maar als ze eenmaal zijn geplaatwt, zullen ze niet loslaten totdat je ervoor kiest ze af te pellen en ze zullen spoorloos verdwijnen. Deze zijn ideaal als je in een huurhuis woont, maar ook als je kind in die pre-tiener-periode zit. Het ene moment zijn ze geobsedeerd door apen, het volgende willen ze een Banksy-stijl ontwerp aan hun muur. Beide kunnen worden bereikt met een eenvoudige stickerwissel.

 

Voeg een stapelbed toe om meer speelruimte te creëren 

97aa419fad8b947f555815eb45d64998_medium.

Of je kinderen een slaapkamer delen of gewoon veel vrienden hebben die blijven overnachten, overweeg om te investeren in stapelbedden in plaats van twee aparte bedden. Ze nemen een veel kleinere ruimte in beslag zodat de ruimte ruimer lijkt en de ruimte flexibeler is. Dat betekent meer ruimte voor je kleintjes om avonturen te beleven met hun speelgoed op de vloer, wat essentieel is als je niet genoeg ruimte in je huis hebt voor een speelkamer.

 

Extre opslag met een cabinebed

56f03bff423d2c2d24333de8db2efd1d_medium.

Voeg wat extra opslagruimte toe die uw kind zelfs wanneer hij nog klein is, kan bereiken met behulp van laden onder een cabinebed. Dit bed is perfect voor een kamer met weinig ruimte en heeft zelfs een open plank voor hen om boeken weg te stoppen na verhaaltijd. 

 

 

 

Gebruik zeshoekige planken

Transformeer wat bescheiden planken in iets speciaals. Deze zeshoekige planken kunnen in elke gewenste volgorde worden geplaatst om een ​​opvallende muur te creëren waar je zoon zijn favoriete speelgoed kan rangschikken en weergeven. Het beste deel van deze planken is dat ze de tand des tijds zullen doorstaan ​​als je kleintje een tiener wordt. Je kind kan de weergave en kleur van de planken makkelijk veranderen als zijn smaak verandert zonder een volledige revisie van de kamer nodig te hebben.

 

 

Maximaliseer hoeken met slimme plankenideeën

a10b07a3c4a6001300c91d027be399f0_medium.

Haal alles uit elke centimeter ruimte met slimme wandplanken, nog slimmer gemaakt door ze in de hoeken te plaatsen. Gebruik te verschillende maten naast elkaar om een ​​V-vorm te creëren. Als alternatief kun je de randen in een punt snijden om ze naadloos in de hoek te laten passen.

 

Wees gedruft met kleurkeuzes

a67f80ec7a6431d2d37dce208675371a_medium.

Traditionele kleurenpaletten zoals blauw en rood zijn de klassieke optie, maar wees niet bang voor knallend gele of kalmerende pasteltinten als je iets anders wilt. Durf moedig te zijn door stapelbedden in een opvallende kleur te schilderen om zo een vrolijk middelpunt te maken. Achtergrondkleuren op de muren en vloeren zijn rustiger gehouden zodat kleurrijke meubels en accessoires echt opvallen.

 

63