Badkamerideeën die zijn geïnspireerd door de kust

Laat je inspireren door vakantiehuizen en dagen op het strand om een frisse en ontspannen nautische look in je badkamer te creëren. Wilt je de nautische badkamerlook in jouw huis krijgen? Het is misschien koud buiten, maar dat betekent niet dat je niet kunt dromen van de zomerzon!

44467b535bcade1789339321063b3161_medium.

Je kunt het zand bijna tussen je tenen voelen en het geklots van de golven horen met een relaxte badkamer met strandthema. En het is een look die perfect bij jouw badkamer past, met verweerd hout, nautische accessoires en gestreept textiel. Ga voor blauw en wit, meng dan drijfhout en rieten voor een beachcomber-sfeer. Personaliseer de look met schatten zoals ansichtkaarten en foto's om gelukkige herinneringen aan voorbije feestdagen op te roepen.

 

Ga nostalgisch

c80ece764c59a5f35f8df118b42ebf55_medium.

Geef een nostalgisch gevoel met vintage-geïnspireerd behang aan zee-thema en eenvoudig wit geverfd houten meubilair. Voeg een ouderwetse charme aan jouw kamer toe met kunst uit de liefdadigheidswinkel en klassieke strandplaten. Ga nog een stap verder met een nieuwe toiletbril. Gebruik een krat als eigenzinnige doosplank om persoonlijke voorwerpen en snuisterijen weer te geven. Houten kratten hoeven niet duur te zijn en zelfs minder dan perfecte zijn gemakkelijk om mooi en praktisch te maken.

 

Roep vakantieherinneringen op

5aa4140db026266391fae4622abd9e19_medium.

Belichaam strandhut chic met witte shabby-chic opslag en accessoires in kuststijl. Introduceer elementen van wonen aan de kust met behulp van een paar zorgvuldig gekozen accessoires. Een richel in drift-houtstijl voor de spiegel creëert een mooie displayplank, perfect voor schelpen en wilde bloemen in eenvoudige jampotten.

 

Acessoriseer de juiste manier

0ca5e9d9cb66022b9e0b79b111de030a_medium.

Combineer maritieme elementen voor een op jachtclubs geïnspireerde look. Gebruik slimme strepen om kleur te geven aan de bleke muren en combineer het met een coördinerend tapijt voor een samenhangende en doordachte look. Kies voor de ramen voor een jaloezie in stijl in kuststijl en om licht binnen te laten zonder in te leveren op privacy. Maak de look af met op zee geïnspireerde accessoires en rijk blauw linnen.

 

Ga er helemaal voor

709add58e01d7f78be8f940c077ede54_medium.

Krijg een vrolijke uitstraling in je nautische badkamer met waterverf en creëer een dynamische style door een contrast muur te bedekken met een op een rif geïnspireerd ontwerp - een koraalprint brengt dat vakantiegevoel terug. Combineer energiek turkoois en groen groen voor een levendige, moderne uitstraling. Een gedurfd palet als dit leent zich voor een schema met een Miami beach-sfeer - denk aan modern, stijlvol meubilair en glamoureuze, witte, hoogglansafwerkingen. Kalmeer het levendige patroon door de aangrenzende muren in een rustgevend palet van wit te schilderen. Maak de look af met fantastische zeevondsten. Plaats ze organisch alsof ze aan wal zijn aangespoeld tussen koraal en zandgeslagen glas, evenals waterige glazuren en zee-egels voor een super-chique gestileerde look.
  

86